Bonusprogramma

Introductie

Om deel, net als concurrent te nemen, in deze schoonheidswedstrijd, u een actie te maken om de oorzaak van de valorisatie van de schoonheid van de vrouwelijke rondingen te bevorderen. Dit programma van de bonus van de kandidaten valt onder deze stap om geavanceerde maken, een beetje verder, deze oorzaak. De bonus middelen, voor degenen die deel zal nemen aan het, verhogen hun kansen om de schoonheidswedstrijd te winnen door het aantrekken van de aandacht van de rechters. De deelname aan het bonus programma wordt beoordeeld op 10 punten van de 60 van het totaal. Volgens originaliteit, de kwaliteit van de realisatie en media effect verkregen bij.

Doelstellingen

 • Om een voorbeeld van wat zou eruit zien als een cultuur waar vrouwelijke ronding zou worden valueted geven;
 • Om de belangstelling van het publiek voor de wedstrijd te verhogen;
 • Als u een demonstratie over de bedrijven die deze rendabel zou zijn voor hen om plus size vrouwen te verleiden door het maken van publiciteit met mollige vrouwen;
 • Om een activiteit te maken, zodat de kandidaten de kans zichzelf naar voren te brengen;
 • Om over de wedstrijd in hun gemeenschap spreken.

Soorten projecten


1 Song / muziek

A- Stuur een stuk van je zangtalent in mp3-formaat

B- Oprichting van een lied onderwerp voor de schoonheidswedstrijd Miss Plump 2016

Hoe deelnemen?

1- Een of meer kandidaat zal haar talent van zanger bekend te maken.

2- Deze zal het vocale gedeelte op haar computer op te nemen met behulp van een microfoon die is aangesloten op de audio in op haar computer en met een oplage audiosoftware freeware als FlexiMusic Wave Editor en daarna dit bestand sturen het op de e-mail van dat degene die de mix met de muziek te maken.

3- De songtekst wordt samengesteld door de kandidaat die zal zingen, door een andere kandidaat die geen lust om te zingen of door alle mensen die geïnteresseerd zijn om het te doen.

4. De muziek zou de oprichting van een muzikant die zal voorstellen om zelf te doen. Of een keuze gemaakt tussen de bestaande muziek, door de kandidaat die het voornemen heeft om zichzelf te zingen, zal die opnieuw worden gemengd met de teksten.

5 - We hebben een vrijwillige specialist in de audio-en muzikale software.

6- Het nummer zal gratis worden verspreid op FTP-site


2 Foto publiciteit

Advertentiegedeelte 

Omdat, mijn onderzoek om een sponsor van belang te vinden was een totale mislukking. En, het verkrijgen van een belangrijke sponsor is een strategische doelstelling om een ​​respect voor de vrouwen die plus size kleding kleren te krijgen. Respect dat niet bestaat, ondanks de enorme koopkracht die deze vertegenwoordigen 2/3 van de vrouwelijke bevolking (en van de mensen die van hen houden). Deze oefening stijl wordt aangetoond dat het gebruik, adverteren met dikke vrouwen is het mogelijk en noodzakelijk.

Voorbeeld van een project van foto publiciteit uitgaande van een bestaande reclame:

Deel te nemen aan dit gedeelte van deze bonus programma nemen, zullen de kandidaten moeten foto van haar te nemen in de voorkant van een witte achtergrond, in dezelfde positie en dezelfde camera hoek als de vrouw die op de originele publiciteit door mij gekozen (voor de editie). Om de dunne te vervangen door een mollige.

 


De oorspronkelijke en de gewijzigde

Of het starten van de creatie van een publiciteitscampagne van een product met een naam van fictieve naam handel.

Maak een foto van je om een publiciteit van parfum, shampoo, kleding, voedsel of van binnenlandse producten, enz. te creëren

Examples : Shine1 et Shine 2

Ressources

Om een ​​deel van de bonus programma dit bericht over te nemen:
http://www.ma-collection-de-pubs.com/gallery.html

Kies een publiciteitscampagne in de lijst dat er op deze website. Schiet een foto van je in dezelfde positie als de vrouw op deze publiciteit whit een witte achtergrond ... als ik Onderaan deze pagina leggen op punt 2.

3 fotoroman

TDe kandidaten worden gevraagd om foto's van hen vooral snuif een foto verhaal remake sturen.


4 Foto redactionele / karikatuur

Maak een foto van u met instelling in scène om de obsessie van de slankheid zeggen of om een ​​bericht te pro-rondingen te uiten, om te lachen om de publiciteit van gewichtsverlies producten, enkel voor lach, enz.


5 Video clip

De kandidaten kunnen een film gemaakt met haar in een kleine scène van 30 seconden tot 1 minuut met behulp van een numeriek videocam of met een numerieke camera die de mogelijkheid videoclip biedt. De video clip zal beschikbaar zijn op een site ftp.


6 Gossiping 

De kandidaten worden uitgenodigd om auto roddelen ze met foto's, om het aandeel van hun avonturen en een beetje over hun prive-leven tijdens de duur van de wedstrijd te maken.


7 Publics Relations 

De deelnemers worden uitgenodigd bekend de schoonheidswedstrijd in de media van het gebied waar ze wonen te maken. Laat me bekend als je succes in een interview (radio / televisie) zal hebben. Voor mij toekomen scan van het artikel van de krant of tijdschrift van u als een kandidaat voor miss mollige 2005 schoonheidswedstrijd.

To follow

Mijn Email


8- Plump and proud to be:

Print dit bericht op een T-shirt en vraag iemand om foto van u met het:

Hoe te:

 • Download het bestand in het formaat Adobe illustrator (.ai) or in format Meta fichier (.wmf) (for Word) 

 • Of het PDF-bestand

 • Print dit bericht op een vel papier (formaat letters US portret)

 • Zoek een T-shirt

 • Ga in fotokopie centrum dat de dienst van de overdracht offere op tissu, kleren

 • Zet het in de voorkant

 • Draag het en vraag een persoon te nemen een foto van jou met het

 • Stuur mij de foto en ik zal toevoegen op je profiel


9- Om deel te nemen, moet u kiezen voor een van de tekening die je kunt vinden in deze twee websites: Duane Bryers peintre

Hilda pin-up by Duane Bryers and HILDA by Duane Bryers

Dan draag kleding en zet je in de scène, zoals je kunt zien in de tekening die u hebt gekozen in de weg om foto van jou nemen. De kleur van je haar zijn niet belangrijk.


10- Neem een foto van jou met een kleedt onder de T'Elle Qu'Elle collection  

Procedure:  

Kies een doek onder de lijst volgende La collection de vetements sur mesure t'elle qu'elle Stuur mij uw of metingen, dan ik zal kleding te maken, ik zal sturen u de doek door het postkantoor, draag het aan u om te schieten door een foto te zijn, u mij de foto's op mijn e-mail. Het is gratis, je blijft het doek.


Opschrift | Doelstellingen | kandidaten Listing | Verkiezing | De rechters | >Maak een donatie | Medewerkers | Partners | Contact | Home


Copyright © 2024, La fondation belles rondeurs Tous droits reserves.